Dušan Zagorc najavil kandidaturo za župana

V boj za župana Občine Gornja Radgona se podaja tudi Dušan Zagorc

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. oktober 2018 ob 15:15
Dušan Zagorc

Dušan Zagorc

Svojo kandidaturo za župana Občine Gornja Radgona je napovedal tudi Dušan Zagorc, ki je "po pogovorih z mnogimi prijatelji, znanci, vodstvom Lokalnega odbora SMC in po lastnem tehtnem premisleku sem se odločil, da kandidiram za župana Občine Gornja Radgona za mandatno obdobje 2018 - 2022."

Zakaj ta odločitev?

"Prepričan sem, da lahko, z dobro ekipo v občinskem svetu in z učinkovito občinsko upravo, življenje in delo v naši občini dvignemo na višji nivo. Za seboj imam bogate izkušnje. Znam prisluhniti ljudem, sem vztrajen pri realizaciji kvalitetnih projektov, sem deloven in strokoven, sem za dobro sodelovanje in povezovanje s strokovnjaki s posameznih področij. Znam pohvaliti vsako dobro delo in znam biti kritičen do neprimernih dejanj. Znam »lobirati« na regijskem, državnem in mednarodnem področju. Sem tudi privrženec kolektivnega in dogovorjenega odločanja. Ne obljubljam preveč. Trudim pa se izpolniti vsako obljubo."

Zakaj uradna najava kandidature za župana ravno 1. oktobra?

"Ta dan je zaznamoval moje življenje in delo. 1. oktobra 1976 sem pričel poučevati in 1. oktobra 1990 sem pričel ravnateljevati na Osnovni šoli Gornja Radgona. Da je 1. oktober naš občinski praznik imam tudi nekaj zaslug, saj sem bil pred 24-imi leti predsednik komisije, ki je predlagala 1. oktober (vinotok) za občinski praznik in predlagala obliko naše občinske zastave. Prepričan sem, da lahko kot župan storim še marsikaj za celotno občino in mesto Gornja Radgona."



Več v Politika