Tokrat smo se smejali z Lucijo Ćirović

Nastop Lucije Ćirović v restavraciji hotela Jeruzalem

Dejan Razlag, sobota, 11. september 2010 ob 02:122
Lucija Ćirović

Lucija Ćirović

Tretji v sklopu stand up večerov Vstani gor Lotmerk, je bil namenjen Luciji Ćirović. Tokratni stand up se je odvijal v restavraciji hotela Jeruzalem, kjer ni bilo prostora za vse obiskovalce. Lucija je s svojim humorjem in mimiko dokazala, da je ena in edina ter zbrano publiko nasmejala do solz.

Kot pijačo dobrodošlice so obiskovalci lahko izbrali Renski Rizling KeSnI ali PriMuS iz kleti VINOrejaKAUČIČ, ki je bila vključena v vstopnino 1 evro. Večer pa je tudi tokrat bil dopolnjen s "Cocktail partyjem", kjer je Seba pripravljal odlične osvežilne koktejle.

Stand up večere skupaj organizirajo LTO Prlekija Ljutomer, Hotel Jeruzalem Ljutomer, Prlekija-on.net, Prleške cejtnge, Mediaart in Vinoreja Kaučič. Sponzorja tokratnega večera sta bila Zavarovalnica Maribor in VEBIS hiše.

Naslednji stand up večer bo 24. septembra, ko bo na vrsti prleška stand up komedija!
Legionar sobota, 11. september 2010 ob 15:38

super je blo, samo placa premalo. Hihihi je pa to prova stvor, tokrat pohvala organizatori, pa seveda Luciji, ki je fenomenalna! To ja

sončnica petek, 24. september 2010 ob 14:31

Ploskač fenomenalno!Pa še fajn vroče! So klime odpovedale Mislec Kumaj čokan ka de gnes večer na sceni! Se vidimo! Haha

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.