Sosed sosedu odvažal zemljo iz plazu

Oškodovanec je tudi prijavil, da je sosed žalil njegove družinske člane, kasneje pa je lahko telesno poškodoval še njega

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. oktober 2018 ob 19:08
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 5. oktobra, ob 16.28 so v Žerovincih obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V soboto, 6. oktobra, ob 6:11 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Savci. Na kraju je bila tudi ekipa nujne medicinske pomoči ZD Ormož z dežurno zdravnico, ki je eno osebo odpeljala na zdravniški pregled v PB Ormož.

Ob 9:19 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču v Ormožu. Ob 10:20 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, na parkirišču na Ljutomerski cesti v Ormožu.

Ob 15:40 uri jih je lastnik zemljišča iz Pavlovskega vrha obvestil, da mu sosed odvaža zemljo iz plazu, kateri se je sprožil v začetku letošnjega leta. Ob 16:02 uri se je na PP oglasil oškodovanec iz Pavlovskega vrha ter prijavil, da je popoldan sosed žalil njegove družinske člane, kasneje pa je lahko telesno poškodoval še njega. Storilcu je bil izdan/vročen plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru, evidentirali pa so tudi kaznivo dejanje »lahke telesne poškodbe«.

V nedeljo, 7. oktobra, ob 10:05 uri jih je oškodovanka iz naselja Lahonci obvestila, da ji nekdanji partner grozi po mobilnem telefonu. Policisti niso ugotovili uradno pregonljivega kaznivega dejanja ali prekrška.

v času od 1. 10. pa do 14. 10. 2018 potekajo poostrene aktivnosti za zagotavljanje večje varnosti »PEŠCEV«, kjer bodo policisti dajali poudarek predvsem na pešcih in voznikih, ki bi lahko z svojim ravnanjem ogrozili varnost pešcev.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika