Radgončani z novim trenerjem

Nedjeljko Potočnjak – Neno iz Ormoža na klopi Arconta

Prlekija-on.net, torek, 9. oktober 2018 ob 19:59
Nedjeljko Potočnjak – Neno

Nedjeljko Potočnjak – Neno

Pred začetkom rokometne sezone 2018/19 je člansko ekipo RK Arcont Radgona prevzel Nedjeljko Potočnjak - Neno iz Ormoža. Neno je večino igralske kariere preživel v domačem Ormožu ter nekaj let na Ptuju, kjer je z Dravo igral tudi v 1.A rokometni ligi.

Po koncu igralske kariere (leta 1997) se je podal v trenerske vode. Najprej se je kalil kot pomočnik članske ekipe ter kot trener mlajših selekcij v Ormožu (od 1999 do 2002). Po enoletnem vodenju članske ekipe v Moškanjcih, se je preizkusil tudi v ženskem rokometu. Tri leta je bil pomočnik in glavni trener članic Mercator Tenzor Ptuj. Leta 2006 se je vrnil v domači Ormož, kjer je kot pomočnik deloval v 1. ligi pri RK Jeruzalem Ormož. Leta 2009 je treniral mladince Maribor Branika, nazadnje pa je med leti 2013 in 2016 deloval kot trener članske ekipe Pomurja iz Murske Sobote.

Neno Potočnjak, ki je v obdobjih, ko ni bil trener, opravljal tudi delo rokometnega delegata, ima pri RK Arcont Radgona na razpolago 17 igralcev, in sicer so to Nino Perša, Boštjan Šijanec, Matej Rojht, David Ketiš, Darko Zorko, Gašper Šijanec, Blaž Bratkovič, Gregor Štefanec, Denis Gorjup, Marko Cotič, Mihael Kolbl, Tine Podlunšek, Jan Benko, Marko Kous, Aljaž Breznik, Adrian Plohl, Adam Vrbnjak.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport