Na Oktoberfešti v Juršincih se je zabavalo preko 5 tisoč obiskovalcev

Juršinska Oktoberfešta je najstarejša prireditev te vrste v Prlekiji saj jo prirejajo že več kot 10 let, letos so nastopili Modrijani, Grupa Vigor, Poskočni muzikanti, Mejaši in Lana Jurčević, za presenečenje pa je poskrbel Damjan Murko

Ivan Trunk, sreda, 10. oktober 2018 ob 19:59
Oktoberfešta Juršinci 2018

Oktoberfešta Juršinci 2018

V petek, 5. in v soboto, 6. oktobra, je Društvo prijateljev zabave in mladine Juršinci, v velikem šotoru na športnem igrišču v Juršincih pripravilo Oktoberfešto 2018. Juršinska Oktoberfešta je najstarejša prireditev te vrste v Prlekiji saj jo prirejajo že več kot 10 let in letošnja je dosegla svoj rekord v številu obiskovalcev saj jo je dva dni obiskalo več kot 5.000 ljudi.

Kot vsako leto so tudi letos pripravili veliko zabave, letos so nastopili in družbo zabavali, v petek Modrijani in Grupa Vigor, v soboto pa Poskočni muzikanti, Mejaši, Lana Jurčević s spremljevalno skupino, za presenečenje večera pa je poskrbel Damjan Murko.

Prireditelji letošnje Oktoberfešte so pripravili veliko hladnega piva in druge pijače, hrano pa je pripravila in goste pogostila mesarija Valenko iz Dornave.



Več v Družabno