V Ljutomeru smo se pogovarjali z Janijem in Primožem iz Siddharte

Siddharta naslednji petek v sklopu turneje Nomadi prihaja v Ljutomer, kjer bodo predstavljali že njihov deveti studijski album

Prlekija-on.net, četrtek, 11. oktober 2018 ob 20:42
Jani in Primož - Siddharta v Ljutomeru

Jani in Primož - Siddharta v Ljutomeru

V ponedeljek sta nas v Ljutomeru obiskala Jani H. in Primož B. iz skupine Siddharta, ki naslednji petek v Ljutomeru pričenja turnejo Nomadi, kjer bodo predstavljali istoimenski, že njihov deveti studijski album. Prvi koncert je sicer potekal že ob izidu albuma v Ljubljani, od oktobra do decembra pa se bo zvrstilo še 11 koncertov po večjih mestih.

Siddharta je sicer petčlanska rock skupina, ki je nastala že leta 1995 in ima danes status ene izmed najbolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji. Skupino še poleg zgoraj omenjenih sestavljajo Tomi M., Tomaž O. R. in Boštjan M.

Koncert v Ljutomeru bo v petek, 19. oktobra, ob 20. uri v ŠIC Ljutomer. Predskupini bosta MRFY in Seven Days In May.

V pogovoru smo se dotaknili novega albuma, turneje, njihove več kot 20-letne glasbene kariere, glasbene scene pri nas, načrtov za naprej, ... več pa v spodnjem videu.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film

Sandi Horvat

Sandi Horvat - Sunny predstavlja novo pesem »Hvala«

petek, 6. december 2019 ob 09:211
Komorni zbor Orfej

30 let Komornega zbora Orfej, od 1989 do 2019

četrtek, 5. december 2019 ob 09:14