V Lukavcih trčili osebni vozili

Po naših informacijah se je v vozilu povzročitelja ena oseba na zadnjem sedežu poškodovala, katero so na kraju oskrbeli reševalci ZD Ljutomer ter jo odpeljali v nadaljnjo oskrbo

Prlekija-on.net, sreda, 17. oktober 2018 ob 11:41
Prometna nesreča v Lukavcih

Prometna nesreča v Lukavcih

V sredo, 17. oktobra, nekaj po 10. uri, je v križišču v Lukavcih prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Po naših neuradnih informacijah je do trčenja prišlo, ko je voznik, ki je pripeljal iz smeri centra Lukavcev spregledal znak o prednostni cesti ter trčil v vozilo voznika, ki je pripeljal iz smeri Sv. Jurija ob Ščavnici po prednostni cesti.

Po naših informacijah se je v vozilu povzročitelja ena oseba na zadnjem sedežu poškodovala, katero so na kraju oskrbeli reševalci ZD Ljutomer ter jo odpeljali v nadaljnjo oskrbo. Ostali udeleženci niso bili poškodovani.

Pri prometni nesreči so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so odklopili akumulatorja na vozilih, pomagali reševalcem in očistili cestišče.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika