Lista mladih vložena

Predstavniki Liste mladih obljubljajo kakovostne kandidatke in kandidate ter volilni program ponovno usmerjen za čim kvalitetnejšo življenje prav vsakega posameznika ljutomerske občine

Oglasno sporočilo, četrtek, 18. oktober 2018 ob 16:46
Lista mladih

Lista mladih

Predstavnik neodvisne in nestrankarske Liste mladih po letih ali/in srcu Ferdinand Potočnik je skupaj z nosilci kandidatur omenjene liste po posameznih volilnih enotah v ponedeljek, 15. oktobra predal vseh 21 kandidatur za bodoči ljutomerski občinski svet, ki se bo volil 18. novembra.

Celotno dokumentacijo je sprejela zelo prijazna in simpatična tajnica Občinske volilne komisije Ana Žnidarič. Pred predajo se je s predstavniki Liste mladih srečal tudi Fidel, ki odhaja še na dodatno usposabljanje za psa reševalca v Celje ter bo tako v srednjeročnem planu tudi v Pomurju oziroma Prlekiji med drugim vzpostavljena Enota vodnikov reševalnih psov, ki bo v sestavi pristojne nacionalne zveze ter bo v končni fazi vzpostavljena tudi stalna pripravljenost za intervencijo na poziv 112 v okviru Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Predstavniki Liste mladih obljubljajo kakovostne kandidatke in kandidate ter volilni program ponovno usmerjen za čim kvalitetnejšo življenje prav vsakega posameznika ljutomerske občine, velik poudarek socialnemu čutu, medgeneracijskemu sožitju in pomoči, vlaganju v človeške vire, mladino, nevladne organizacije ter v okolju prijaznemu razvoju, spodbujanje novih alternativnih idej vključno s samooskrbo družin ter socialnega podjetništva. Gospod Ferdinand je še poudaril, da ne gre za neke neotipljive predvolilne obljube, saj se aktivnosti iz volilnega programa preko predlaganih kandidatov LM tako in tako že uresničujejo. V slučaju čim ugodnejše podpore dragih volilk in volilcev, pa bodo načrtovane dejavnosti mnogo hitreje in učinkoviteje lahko tudi realizirane.

Naročnik objave je LISTA MLADIH



Več v Politika