17. jesenskega srečanja Zveze klubov Tajnic Slovenije se je udeležilo sedemdeset članic iz vse Slovenije

Počutili smo se knežje

Prlekija-on.net, nedelja, 21. oktober 2018 ob 08:15
Srečanje tajnic Zveze klubov Tajnic Slovenije

Srečanje tajnic Zveze klubov Tajnic Slovenije

17. jesensko srečanje Zveze klubov Tajnic Slovenije je tokrat potekalo 13. oktobra 2018 v Žalcu in Celju, saj so naše gostiteljice Klub tajnic in poslovnih sekretarjev Celja in okolice v letošnjem letu praznovale svojo 25. obletnico delovanja in so tako svoj visok jubilej praznovale tudi v družbi drugih članic iz vse Slovenije.

Celjske kolegice so bile prve, začetnice našega stanovskega združenja, njihovemu klubu, pa so leto za letom sledili še drugi; vseh enajst nas je danes povezanih v Zvezo klubov tajnic Slovenije. Povezujejo nas podobne poklicne oz. delovne izkušnje, predvsem pa dolgoletna prijateljstva, prežeta s sodelovanjem in solidarnostjo do tistih, ki potrebujejo pomoč. Tako je bilo tudi to soboto, ko smo se nasmejani in polni pozitivne energije podali na ogled Ekomuzeja hmeljarstva in pivovarstva Slovenije v Žalcu, zatem pa na pokušnjo zelenega zlata, na ogled celjskega gradu ter spoznavanja zgodovine knežjega mesta, ki so mu Celjski plemiški gospodje pustili največji pečat. Naše druženje je bilo prepleteno tudi z dobrodelno noto, saj smo na dogodku zbrane prostovoljne prispevke podarile Evi, deklici s cerebralno paralizo.

Ob lepem dogodku je predsednica Zveze klubov tajnic Slovenije Suzi Asfour zapisala tudi to misel: Dolga prijateljstva so kot dragocenosti, ki jih vsa leta loščimo, da postanejo še lepše in trajnejše. (Celia Brayfield)...Z veseljem ji pritrjujemo, res je tako!

Predsednica Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije
Manica Hartman



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno