Praznik trgatve P&F Ljutomerčan

brotva

Milan Belec, Dejan Razlag, nedelja, 19. september 2010 ob 09:304
Künštni Prleki z vinsko kraljico Slovenije

Künštni Prleki z vinsko kraljico Slovenije

Začetek trgatve Jeruzalem 2010, prireditev katera je namenjena trgatvi, tako so jo poimenovali v podjetju P&F. Deževni dan je čas za praznovanje, ko pride sonce pa bomo v vinogradih, takšen je bil nagovor lastnika g. Janka Puklavca. S temi besedami je nagovoril zbrane v šotoru na dvorišču vinske kleti Ljutomerčan. Nanizal je tudi nekaj podatkov, kateri dajejo upanje da bo podjetje postalo največji pridelovalec vin.

Dosednje delo in usmeritev pa je zagotovilo, da so domači lastniki na pravi poti. Nagovor župana g. Franca Jurše pa je bil namenjen dobremu sodelovanju. Nastopajoči so prikazali delček programa, kot vedno, je največja pozornost posvečena najmlajšim. Otroci kateri nastopajo v folklornem društvu Babinci so navdušili vse prisotne.

Künštni Prleki smo imeli nastop katerega tema je bila trgatev. Dali smo idejo za bolj prepoznavno ime podjetja P&F saj Prleki težko izgovorimo to ime naša ideja je bila: "PIJ FRANČEK", vsi so bii navdušeni najbolj pa lastnik g. Puklavec, ki je zatrdil da bo ta ideja nagrajena. Bomo videli.

Prireditve so se udeležile tudi vinske kraljice, vinska kraljica Ljutomera Adriana Bogdan, kraljica Male Nedelje Jenny Slekovec in vinska kraljica Slovenije Andreja Erzetič.


Več v Družabno