Zbiralna akcija daril za najmlajše in starejše

Zbiranje poteka do 7. decembra 2018, zbirno mesto pa je na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer

Prlekija-on.net, sobota, 3. november 2018 ob 11:39
Zbiranje poteka do 7. decembra 2018

Zbiranje poteka do 7. decembra 2018

Srednješolci iz Leo kluba Ljutomer v sodelovanju z Lions klubom Ljutomer pripravljajo dobrodelno akcijo zbiranja daril za otroke in starejše, saj želijo v božičnem času narisati nasmehe na obraze vseh otrok, babic in dedkov.

Zbiranje poteka do 7. decembra 2018, zbirno mesto pa je na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer (Prešernova 34, 9240 Ljutomer). Svoje darove odložite v škatlo, ki je postavljena pred učilnico u-1.

Dobrodelno zbiranje daril se bo končalo z božičnim obdarovanjem otrok s skrbno zavitimi in okrašenimi darili (iz darovanih dobrin) v enem izmed vrtcu ljutomerske upravne enote. Darila bodo razdelili Leo prostovoljci v preobleki božička in njegovih škratkov. Starejšim bodo darila poslana na dom, da jih spomnijo na čaroben čas božiča, saj so prav v prazničnih dneh najbolj osamljeni.

Kaj lahko podarite?

Za otroke: nove ali dobro ohranjene igrače, družabne igre, šolske potrebščine, otroške knjige, sladke dobrote oziroma vse, kar bo razveselilo naše malčke.

Za starejše: tople rokavice, šal, nogavice, copati, skodelica za čaj/kavo, šah, knjiga, pribor za kvačkanje, domači čaj, piškoti ...

Priložite lahko tudi čestitko z lepo mislijo in voščilom.

Skupaj poskrbimo za toplino praznikov!



Več v Kultura in izobraževanje