Neznanec s pištolo oropal pošto, ga prepoznate?

Storilec je bil moški, visok med 170 in 180 cm, oblečen v živo oranžno jopico s kapuco na glavi, temne hlače kot trenerko, obute črne copate z belim podplatom, močnejše postave, ovalnega obraza, na desni roki je imel prstan

Prlekija-on.net, torek, 6. november 2018 ob 16:20
Neznani storilec, ki je oropal pošto

Neznani storilec, ki je oropal pošto

V torek, 6. novembra, okoli 14. ure so policisti bili obveščeni o ropu pošte na Tržaški cesti v Mariboru. Na kraj je bilo takoj napotenih več policistov in kriminalistov. Z zbiranjem obvestil in ogledom, ki še poteka, so do sedaj ugotovili, da je neznani storilec vstopil v prostore pošte in s pištolo v roki, zahteval da naj mu izročijo denar. Po dejanju je pobegnil neznano kam. Vsota odnesenega denarja zaenkrat še ni točno znana.

Pri izvršitvi dejanja ni bil nihče poškodovan.

Storilec je bil moški, visok med 170 in 180 cm, oblečen v živo oranžno jopico s kapuco na glavi, temne hlače kot trenerko, obute črne copate z belim podplatom, močnejše postave, ovalnega obraza, na desni roki je imel prstan.

Objavljamo fotografiji storilca. Vse, ki bi karkoli vedeli o obravnavanem primeru policija prosi, da to sporočite policistom, ali na telefonsko številko policije 113 oziroma anonimno telefonsko številko 080 1200.



Več v Črna kronika