Športno, glasbeno in dobrodelno obarvana Ftrgatev

Klub mariborskih študentov že tretje leto zapored organizira Ftrgatev

Prlekija-on.net, sreda, 7. november 2018 ob 16:38
Ftrgatev

Ftrgatev

V petek, 9. 11. 2018, bo Klub mariborskih študentov znova poskrbel za nepozabno noč s športno-glasbenim dogodkom Ftrgatev. Ftrgan petek bodo odprli v dvorani Štuk, katero bodo spremenili v ulično okolje in svet »skejt« parka. Tukaj se bodo pomerili rolkarji, na samo za njih pripravljenih rampah. Tekmovanje za naziv najboljšega »skejterja« Ftrgatve 2018 obsega nagradni sklad do 1500 €. Imeli pa boste priložnost v živo videti trike znanih »skate« imen kot so Lampe IgnjicAntonio Peković in Richard Tury.

Ob 21.30 se dogajanje preseli v dvorano UŠC in Klub mariborskih študentov nam je zagotovil, da bo to ponovno "pune ftrgan" večer. Zabavali nas bodo mož s črno kitaro, Vlado Kreslin, ena izmed najpopularnejših skupin na Hrvaškem in v nekdanji Jugoslaviji, rock zasedba Prljavo kazalište in za vse navdušence nad elektronsko glasbo bo za odličen zaključek večera poskrbel domačin DJ Mike Vale.

Ftrgatev bo imela tudi dobrodelno noto. Z zbiranjem sredstev za nakup nujno potrebnih pripomočkov za gibalni razvoj, bodo pomagali Marku Krmpotiču, ki ima diagnosticirano cerebralno paralizo. Denar bodo zbirali s pomočjo lokalnih vinarjev Valdhuber, Doppler in Gaube. Ti bodo svoja vina podarili za "Špricerton", kjer se bodo za simbolično ceno prodajali špricerji. Letos so uvedli novost in vključili tudi hiter prigrizek - kokice. S pomočjo Maribox-a bodo podarjene kokice ponujali v zameno za simbolično donacijo, s katero bodo pomagali Marku.

Klub mariborskih študentov Ftrgatev letos prireja že tretjo leto zapored, in kot vsakič do sedaj ste lahko prepričani, da bo 9. november vaš novi pune ftrgan dan!

Vstopnice po ceni 12 evrov bodo na voljo samo še danes in jutri, v petek pa po 15 evrov. Do konca pa velja akcija 3+1. Ne zamudite FTRGATVE 2018!



Več v Družabno