Neznanec ji je zastrupil psa

Policija zadevo obravnava kot kaznivo dejanje in nadaljuje z zbiranjem obvestil

Prlekija-on.net, petek, 9. november 2018 ob 08:29
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 8. novembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 08.00 so sprejeli prijavo, da naj bi neznani storilec oškodovanki doma iz območja občine Središče ob Dravi, zastrupil psa. Zadevo so obravnavali kot kaznivo dejanje in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 16.19 so bili obveščeni o poškodbi parkiranega osebnega avtomobila v Ormožu. Ob 19.32 uri so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču v Ormožu. V kolikor bo povzročitelj izsleden bo zoper njega izveden ustrezen ukrep.

Ob 22.25 uri so v Spodnjih Ključarovcih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

V tem vikendu na širšem območju Ormoža potekajo razne prireditve oz. »martinovanja«. Vsem udeležencem v cestnem prometu svetujejo, vozite le trezni! Če boste uživali alkoholne pijače (ne glede na zaužito količino), se ne odločite za vožnjo v cestnem prometu. Če ste uživali alkohol, naj vozi kdo, ki alkoholnih pijač ni užival, ali uporabite javna prevozna sredstva. Dosledno upoštevajte tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o hitrosti, prednosti, prehitevanju, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov ter varnostni razdalji.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja Mučenje živali

Goveda do kolen v blatu ter brez vode in hrane

petek, 16. november 2018 ob 11:48
Policija

Ljutomerski policisti obravnavali nasilje v družini

petek, 16. november 2018 ob 07:47
Policija

Voznik začetnik prehiter skozi naselje

četrtek, 15. november 2018 ob 18:01