V Ljutomeru kradli dele z gradbenih strojev

Policisti so v Ljutomeru obravnavali tatvino delov orodja na dveh gradbenih strojih

Prlekija-on.net, nedelja, 11. november 2018 ob 10:29
Gradbišče

Gradbišče

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo ter eno prometno nesrečo, v kateri se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru in šest primerov povoženja dvijadi. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov, enemu vozniku pa je bilo vozilo zaseženo.

S področja kriminalitete so policisti v Murski Soboti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, v Ljutomeru pa tatvino delov orodja na dveh gradbenih strojih. Policisti v Gornji Radgoni so bili na kraju požara na osebnem avtomobilu ter obravnavali tatvino v gostinskem lokalu. Policisti policijske postaje Lendava so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo ter tatvino registrskih tablic iz osebnih avtomobilov in sicer MS F8-262 in MS 21-99J. Če odtujene tablice opazite, pokličite na 113 na najbližjo policijsko postajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika