Srečali so se starejši krajani KS Mala Nedelja

Najstarejša udeleženca srečanja sta bila Andreja Horvat in Bogomir Kurbos

Branko Košti, ponedeljek, 12. november 2018 ob 10:565
Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Čas okrog martinovega je tudi čas, katerega so v KS Mala Nedelja že pred leti določili kot termin vsakoletnega druženja krajanov, starejših od sedemdeset let.

Letošnjega srečanja, ki je bilo v soboto, 10. novembra na standardni lokaciji v gostilni Slekovec, se je udeležilo lepo število krajanov in krajank, ki so v letošnjem letu doplnili več kot sedemdeset let.

Kot vsa leta doslej je KS Mala Nedelja, ki v sodelovanju s KO RK Mala Nedelja, organizira srečanja, k sodelovanju povabila učence OŠ Mala Nedelja, kateri so za uvod v druženje, pod vodstvom učiteljice Klavdije Zadravec, izvedli priložnostni kulturni program.

V nadaljevanju so zbrane pozdravili in nagovorili županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, Viljem Vajda je zbranim zadnjič spregovoril kot predsednik krajevne skupnosti, saj po dolgih letih odhaja s te funkcije in predstavnica RK Ljutomer Maša Germšek.

Ob koncu uradnega dela sta županja in predsednik KS najstarejši udeleženki, 95-letni Andreji Horvat in najstarejšemu udeležencu, 84-letnemu Bogomirju Kurbosu, izročila priložnostno darilo. Vsi prisotni pa so prejeli spominska darilca.

Uradnemu delu srečanja je sledilo kosilo, zatem pa prijetno druženje, katerega je s prijetnimi skladbami popestril mladi harmonikar.



Več v Družabno