Srečanja s krajani občine Ljutomer

Kandidatka za županjo občine Ljutomer Olga Karba vabi krajane na srečanja

Prlekija-on.net, četrtek, 23. september 2010 ob 23:286
Olga Karba

Olga Karba

Kandidatka za županjo občine Ljutomer, Olga Karba, v prihajajočih dneh, vabi vse krajane na srečanja, kjer jo boste lahko pobliže spoznali, ji zaupali svoje ideje in postavili vprašanja ter iz prve roke slišali njena stališča.

Spoštovani Prleki!

Lokalne volitve so priložnost za spremembe na bolje za naš kraj. Veseli me, ker vam lahko ponudim sveže ideje in novo smer, ki bo mestu in vasem občine Ljutomer omogočila prijaznejšo, uspešnejšo, bolj zeleno in varno prihodnost.

Uspešno županovanje je tisto, ki ponuja občanom pomoč in omogoča pogoje za njihov uspeh. Verjamem, da je to mogoče le v enakopravni, razumevajoči in iskreni obravnavi idej, pobud, težav in stisk ljudi, saj smo enakovredni in si zaslužimo odnos medsebojnega spoštovanja.

Delo župana je upravljanje z organizacijo, v kateri je župan le prvi izmed uslužbencev v službi občanov in ne lastnik občine. Zame osebno je županovanje izziv h kateremu se bom zavezala celostno, in naloga, ki jo bomo skupaj z ljutomerskimi razvojnimi partnerji opravili zelo dobro.

Ljudje v svojem kraju najbolje poznate probleme, s katerimi se vsakodnevno srečujete. V veliko čast in veselje mi bo, če se udeležite srečanja z menoj v vaši krajevni skupnosti. To je priložnost, da me lahko pobliže spoznate in mi zaupate vaše ideje ter iz prve roke slišite moja stališča do vaših vprašanj in pobud. Naj bo to prvi korak k temu, da jih začnemo reševati skupaj.

Vljudno vas vabim na srečanje v vašem kraju.

Petek, 24.9.2010
ob 18. uri, KS Železne dveri – Gasilski dom Radomerje

Ponedeljek, 27.9.2010
ob 18. uri, KS Krištanci, Šalinci, Grlava – Gasilski dom Šalinci
ob 20. uri, KS Cven – Gasilski dom Cven

Torek, 28.9.2010
ob 20. uri, KS Stročja vas – Gasilski dom Stročja vas

Sreda, 29.9.2010
ob 18. uri, KS Radoslavci – Gasilski dom Radoslavci
ob 20. uri, KS Mala Nedelja – Kulturni dom Mala Nedelja

Četrtek, 30.9.2010
ob 18. uri, KS Stara cesta – Gasilski dom Mekotnjak-Stara cesta
ob 20. uri, KS Cezanjevci – Gasilki dom Cezanjevci

Ponedeljek, 4.10.2010
ob 19. uri, KS Ljutomer – Kulturni dom Ljutomer


Več v Politika