Srečanja s krajani občine Ljutomer

Kandidatka za županjo občine Ljutomer Olga Karba vabi krajane na srečanja

Prlekija-on.net, četrtek, 23. september 2010 ob 23:286
Olga Karba

Olga Karba

Kandidatka za županjo občine Ljutomer, Olga Karba, v prihajajočih dneh, vabi vse krajane na srečanja, kjer jo boste lahko pobliže spoznali, ji zaupali svoje ideje in postavili vprašanja ter iz prve roke slišali njena stališča.

Spoštovani Prleki!

Lokalne volitve so priložnost za spremembe na bolje za naš kraj. Veseli me, ker vam lahko ponudim sveže ideje in novo smer, ki bo mestu in vasem občine Ljutomer omogočila prijaznejšo, uspešnejšo, bolj zeleno in varno prihodnost.

Uspešno županovanje je tisto, ki ponuja občanom pomoč in omogoča pogoje za njihov uspeh. Verjamem, da je to mogoče le v enakopravni, razumevajoči in iskreni obravnavi idej, pobud, težav in stisk ljudi, saj smo enakovredni in si zaslužimo odnos medsebojnega spoštovanja.

Delo župana je upravljanje z organizacijo, v kateri je župan le prvi izmed uslužbencev v službi občanov in ne lastnik občine. Zame osebno je županovanje izziv h kateremu se bom zavezala celostno, in naloga, ki jo bomo skupaj z ljutomerskimi razvojnimi partnerji opravili zelo dobro.

Ljudje v svojem kraju najbolje poznate probleme, s katerimi se vsakodnevno srečujete. V veliko čast in veselje mi bo, če se udeležite srečanja z menoj v vaši krajevni skupnosti. To je priložnost, da me lahko pobliže spoznate in mi zaupate vaše ideje ter iz prve roke slišite moja stališča do vaših vprašanj in pobud. Naj bo to prvi korak k temu, da jih začnemo reševati skupaj.

Vljudno vas vabim na srečanje v vašem kraju.

Petek, 24.9.2010
ob 18. uri, KS Železne dveri – Gasilski dom Radomerje

Ponedeljek, 27.9.2010
ob 18. uri, KS Krištanci, Šalinci, Grlava – Gasilski dom Šalinci
ob 20. uri, KS Cven – Gasilski dom Cven

Torek, 28.9.2010
ob 20. uri, KS Stročja vas – Gasilski dom Stročja vas

Sreda, 29.9.2010
ob 18. uri, KS Radoslavci – Gasilski dom Radoslavci
ob 20. uri, KS Mala Nedelja – Kulturni dom Mala Nedelja

Četrtek, 30.9.2010
ob 18. uri, KS Stara cesta – Gasilski dom Mekotnjak-Stara cesta
ob 20. uri, KS Cezanjevci – Gasilki dom Cezanjevci

Ponedeljek, 4.10.2010
ob 19. uri, KS Ljutomer – Kulturni dom Ljutomer


karantanija sreda, 29. september 2010 ob 23:31

Gdo se po Lotmerke pelan, te bor nekej lepega viden, ka Olgene plakate glejan. Dobro ka so Frančekove keblače ne na doste panojof gor obesele, ka se te deca jočejo, neven zakej?! Ploskač

sončnica petek, 1. oktober 2010 ob 09:25

Haha jaz pa ven....nikoli v totih 4 letih neje meja cajta ka bi jih priša na prvi šolski den pozdravit pa jin zaželeti vse dobro. Neje blo niti jegovih dveh podžoponof /ne ven kaj toti trije delajo?!/.Non štop se samo ravnatelici opravičuvlejo ka nemrejo priti, deci pa napišejo por vrstic, ki jih te ona prešteje... Hjooj

Lenny petek, 1. oktober 2010 ob 19:56

eh no... se pa je zaj pred volitvami baje v vseh šolah bija naš vrli Francek Hahaha

sončnica petek, 1. oktober 2010 ob 20:02

Eh, Lenny! Naj se pokože še te gda nega volitev Alooo

Lenny petek, 1. oktober 2010 ob 20:09

Kda nega volitef te naš vrli francek nema cejta... More biti v Lublani pa Kahli lito brisati... Se de se takoj skrija kak do volitve mimok... Vipan ka zavedno.. ali se še neve...

Nadlednjik (vupan ka jemi nede Francek ime) pa vupan, ka nede na našo prihodnost pozobja 1.9 vsako leto, pa ka nede meja tak trde tikve pa ša z glovo skozi zid.

sončnica petek, 1. oktober 2010 ob 23:54

Ploskač ka nete pozobili priti na predstavitev kandidatke za županjo mag. Olgo Karba ki de 04.10.2010 v kinodvorani v Lotmerki!! Keko štejen na jeni spletnio stroni, pa ka so povedali domačini z Radomerja, pa Stročje vesi - se jin je fejst dopodnila. Zej pa še mene firbec mantra Mislec Teko glejte ka nede ženska zastoj energije, pa cajta trošila, ka de dvorana puna Ploskač

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Politika