Hermina »zažgala« na Talentih, a ostala pred vrati finala

Tudi v polfinalni oddaji je s svojim energičnim in pompoznim nastopom z zmagovalno evrovizijsko pesmijo Fairytale navdušila

Prlekija-on.net, torek, 20. november 2018 ob 19:15
Hermina Matjašič v šovu Slovenija ima talent

Hermina Matjašič v šovu Slovenija ima talent

V nedeljo je na POP TV potekala druga polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, tokrat v živo. V njej je nastopila tudi Hermina Matjašič iz Destrnika oz. Janežovcev, sicer učiteljica violine na Glasbeni šoli Slavka Osterca Ljutomer, ki je v prvi oddaji s svojim živahnim nastopom, igranjem na violino in tudi petjem, navdušila žirijo.

Tudi v polfinalni oddaji je s svojim energičnim in pompoznim nastopom z zmagovalno evrovizijsko pesmijo Fairytale navdušila. Branko je med drugim dejal, da zna narediti žur. "Tam, kjer si ti, je glasba, energija in je življenje. Res čudovito," je dodal, Ana pa ga je dopolnila: "Hermina, ti si res popestritev letošnje sezone. Ti si nepozabna in tvoja krasna energija." "Igranje na violino, petje, žur, energija. Ti imaš cel paket, in to je tisto, kar te dela tako posebno. Bravo, odlična si bila!" je povedala MarjetkaLado pa dodal: "Vem, da je težko peti in igrati violino, ampak ti imaš še visoke pete in dolgo obleko (smeh). To je šele umetnost. Bravo, fenomenalno!"

V polfinalnih oddajah nato gledalci glasujejo, kdo se uvrsti naprej, največ glasov so namenili španskemu glasovnemu imitatorju inoTu, žirija pa je izbirala med drugim in tretjim mestom, med Liano Piltz in Martinom Šalamunom. Na koncu je v finale šla Liana.



Več v Družabno