Ste dovolj sproščeni za kaj takega?

Poželjivo dogajanje bodo obiskovalci 11. mednarodnega erotičnega sejma Sloverotika med 30. novembrom in 2. decembrom lahko spremljali v dveh nadstropjih dvorane L Celjskega sejma

Prlekija-on.net, četrtek, 22. november 2018 ob 09:58
Novinarska konferenca Sloverotika

Novinarska konferenca Sloverotika

Erotika, zabava in zapeljiva presenečenja od blizu: erotični šovi, tantrična doživetja, striptiz, seks v živo in še mnogo vzburljivih nastopov. Oglejte si, se načudite in se naučite - sLOVErotika prvi vikend v decembru zagotavlja dogodivščino za vsak okus.

Privlačna mešanica šovov na odru in v Mini teatrih bo poskrbela za vročična telesa v hladnih zimskih večerih. Poželjivo dogajanje bodo obiskovalci 11. mednarodnega erotičnega sejma Sloverotika med 30. novembrom in 2. decembrom lahko spremljali v dveh nadstropjih dvorane L Celjskega sejma. Spodaj jih bo pozdravila možnost sprostitvenega kozarčka, ples v kletki, seksualna 3D doživetja, tekmovanje na mehanskem biku in skrivnostna doživetja tantrične spolnosti. A šele s sprehodom proti vrhu, bo moč doživeti vrhunec dogajanja. Pornese in artisti različnih narodnosti bodo pripravili šove kot jih še niste videli. Igre z ognjem, vroča telesa združena pred očmi množice, užitki deljeni z obiskovalci in užitki dovoljeni le dekletoma med sabo. »Na glavnem odru, v mini teatrih in na posameznih interaktivnih točkah se bo vsak dan zvrstilo več kot 30 šovov s 25 nastopajočimi. (...) Na Eventimu si obiskovalci lahko kupijo karto za 17 EUR,« je na novinarski konferenci povedala Katja Goršek, vodja sejma Sloverotika.

Tomaš Slapar, soorganizator programa je o dogajanju na odru dodal: »Letošnja Sloverotika prinaša ogromno novosti: sLOVErotika zapor, povabili smo plesalko, ki dela odlične ognjene šove s katerimi bo kar petkrat nastopala na glavnem odru, tekmovanje na mehanskem biku, kjer se bodo prav tako pridružile striptizete (...) Letos je glavni oder zapolnjen praktično od pete ure popoldan do konca sejma.« Oba spola bo navdušila množicam dobro poznana Simony Diamond, ki letos na sejem erotike prihaja že drugič, tistim bolj športno navdušenim bo utrip dvigala postava in predstava Mire Cuckold. Krasno telo in prodoren pogled bosta gledalce držala napete ob nastopu Miss Iron, na svoj račun pa bodo prišle tudi oči in prsti tistih, katerih glavno poželenje je moško telo, kajti manjkal ne bo niti lanski zmagovalec najboljšega šova na sejmu - Vince.

Nekateri nastopi se bodo odvijali na glavnem odru, drugi v manjših, bolj intimnih zavetjih Mini teatrov, ki bodo letos sprejeli nekaj več gledalcev. Pestrost dogajanja pa ne bo krojilo le odrsko dogajanje, na sejmu se bo predstavil tudi spekter skrbno izbranih mednarodnih ponudnikov erotičnih pripomočkov: razstavljeno bo tako zapeljivo perilo kot strogo usnje, olja za čutne masaže ali erotični pripomočki za divje avanture. Video vsebine za užitke doma ter nočni klubi za pristna doživetja. SLOVErotika bo ponudila bazar erotičnih fantazij!

Prvi vikend v decembru se na Celjskem sejmu obeta izvenserijsko doživetje, ki ga obiskovalec lahko doživi kot izobraževalno ekskurzijo ali kot nepozaben končni izlet leta. Obiščite ga in se pustite presenetiti, morda boste v letu 2019 začeli prakticirati reči, za katere še sploh ne veste, da vam vzburjajo domišljijo.

Redna cena vstopnice na dan sejma: 19.90 EUR (v petek in nedeljo Mini teatri vključeni v ceno, v soboto potrebno doplačilo 5 EUR)

Odpiralni čas: petek in sobota 17.00-01.00
nedelja 15.00-21.00