Davidu odlično predstavo prekinila poškodba

David Žibrat je žal končal evropsko prvenstvo v polfinalu, kjer mu je odlično predstavo prekinila poškodba, zaradi katere doktor ni več dovolil nadaljevanja

Prlekija-on.net, petek, 23. november 2018 ob 11:31
David Žibrat v polfinalu EP

David Žibrat v polfinalu EP

Iz Kickboxing kluba Pomurje so nam sporočili, da je David Žibrat žal končal evropsko prvenstvo v polfinalu, proti aktualnemu evropskemu prvaku Romanu Bruendlu iz Avstrije, ko mu je odlično predstavo prekinila poškodba, zaradi katere doktor ni več dovolil nadaljevanja.

David je ob tem povedal: "Zelo mi je žal, da je prišlo do poškodbe, saj sem borbo pričel odlično ter nasprotnika zadeval z močnimi udarci, ki jih je vedno težje prenašal. Prepričan sem, da bi borbo dobil, saj sem se za to evropsko prvenstvo res odlično pripravil, fizično in psihično, ampak sreča tokrat ni bila na moji strani."

Vodstvo reprezentance je ob tem dodalo: "David je pri rezultatu 1:1 zaradi poškodbe arkade in zdravniške prekinitve izgubil polfinalno borbo. Prikazal pa je veliko srce, izjemno voljo in odločnost s katero je prevzel pobudo v borbi za evropski finale. Prepričani smo, da bi takšen David na koncu tudi slavil zmago. Čestitke, David, naj ti bron sije kot zlato!"

Foto: Kickboxing zveza Slovenije



Več v Šport