Drugo srečanje upokojencev Pomurskih mlekarn

Med samim druženjem so se upokojenci sprehodili do svojih preteklih delovnih mest in se s sedanjimi zaposlenimi pogovarjali o delu

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. december 2018 ob 16:50
Srečanje upokojencev Pomurskih mlekarn

Srečanje upokojencev Pomurskih mlekarn

V petek, 30. novembra, so na sedež podjetja v Murski Soboti že drugo leto povabili upokojence na druženje. Srečanje se je pričelo z uvodnim nagovorom in pozdravom direktorja Anthonyja Tomažina ter upokojenega direktorja Mlekoprometa v Ljutomeru, Miroslava Steržaja. Po nagovorih so skozi 20-minutni predstavitveni video prikazali sedanjo proizvodnjo in delovanje podjetja.

Video je v upokojencih obudil spomine, ki so jih med pogostitvijo z veseljem delili med sabo in z organizatorji srečanja. Veliko jih je pripomnilo, da se je marsikatera postavitev v proizvodnji in v upravi spremenila, a da so izdelki še vedno tradicionalno enakih kakovostnih okusov, kakršnih se spomnijo.

Med samim druženjem so se upokojenci sprehodili do svojih preteklih delovnih mest in se s sedanjimi zaposlenimi pogovarjali o delu. Ob koncu druženja so se jim zahvalili za prihod in jih s simboličnim darilnim paketom njihovih izdelkov povabili, da jih obiščejo tudi prihodnje leto.

Druženja se je udeležilo okrog 100 upokojencev, kar je za mlekarne izrednega pomena, saj so se s povabilom želeli zahvaliti za dolgoletni trud in doprinos podjetju. V Pomurskih mlekarnah se namreč zavedajo, da so upokojenci prehodili veliko let svoje življenjske poti s podjetjem, ki ne bi obstajalo brez zavzetih zaposlenih in ne bi preživelo toliko let obstoja.



Več v Družabno