»Osebno in celotna ekipa smo srečni in ponosni na izkazano zaupanje ter podporo razvoju«

Po volitvah smo županjo Občine Ljutomer, mag. Olgo Karba zaprosili za izjavo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. december 2018 ob 21:101
Olga Karba z ekipo

Olga Karba z ekipo

V Občini Ljutomer po volitvah ni sprememb na županskem položaju, županja ostaja mag. Olga Karba. Županjo smo ob tem zaprosili za izjavo v kateri je povedala:

"Iskrena hvala občankam in občanom, ker so si vzeli čas in se udeležili volitev. Osebno in celotna ekipa smo srečni in ponosni na izkazano zaupanje ter podporo razvoju. Že delamo naprej in v naslednjih dneh vabimo na vsebinski pogovor vse, ki lahko in želijo prispevati k najboljšim odločitvam v občinskem svetu. Jutri bomo poslali prijazen opomnik ministru za kulturo, g. Prešičku, glede predvolilne obljube o obisku njegove ekipe v Ljutomeru, ki bi se naj zgodil konec meseca novembra, da se z njihove strani poslika stanje glasbene šole, izdela akcijski načrt gradbene in energetske sanacije in se zagotovijo dodatna državna sredstva. Veselimo se sodelovanja na tem projektu. Občina je že pridobila sredstva za energetsko sanacijo, dodatna pomoč pri gradbeno-statičnem delu bo zelo dobrodošla."


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Politika