Največja prekmurska zabava v štajerski prestolnici

Glavna zvezda večera, ki je vročico zabave pripeljal do vrelišča, je bil eden najpopularnejših hrvaških pevcev Ivan Zak

Prlekija-on.net, sreda, 5. december 2018 ob 19:28
Prekmurska gibanica v Mariboru 2018

Prekmurska gibanica v Mariboru 2018

V torek, 4. decembra, se je v Mariboru na Štuku odvila največja tradicionalna zabava Prekmurska gibanica v organizaciji Kluba prekmurskih študentov.

Dogodek je namenjen spoznavanju in druženju prekmurskih študentov z nepozabno večerno zabavo, na kateri ne manjka prekmurska tradicionalna specialiteta - prekmurska gibanica.

Uvod v letošnji dogodek je naredila skupina Veški dečki, ki deluje že od leta 2004. Slednji so obiskovalce ogreli s prekmurskimi uspešnicami in zabavnimi skladbami v kombinaciji s tamburicami, harmonikami, kontabasom, violino in kitaro.

Glavna zvezda večera, ki je vročico zabave pripeljal do vrelišča, je bil enkraten in eden najpopularnejših hrvaških pevcev Ivan Zak. Slednji je že pri šestnajstih ustanovil prvi svoj bend.

Zabavo so popestrili tudi z zabavnimi igrami, v preddverju pa je za plesne ritme skrbel prekmurski DJ, DJ Majcy.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Tekmovanje v kuhanju jedi na žlico

Vseh devet ekip z zlato medaljo

torek, 21. maj 2019 ob 20:00
Srečanje rodbine Steyer

Srečalo se je 70 pripadnikov rodbine Steyer

ponedeljek, 20. maj 2019 ob 08:12