Odgovor župana občine Ljutomer Franca Jurša glede soočenja kandidatov

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 12:0211
Franc Jurša

Franc Jurša

Ker se v preteklih dneh pred volitvami veliko govori o (ne)soočenju županskih kandidatov v občini Ljutomer in na posamezne županske kandidate letijo očitki, da si soočenja ne želijo, smo v uredništvo prejeli odgovor aktualnega župana občine Ljutomer Franca Jurša. V nadaljevanju je objavljen celoten odgovor.

ODGOVOR NA PRLEKIJA-ON.NET LJUTOMER
GLEDE SOOČENJA KANDIDATOV ZA ŽUPANA

Kot kandidata za župana Občine Ljutomer me še do danes uradno ni nihče povabil na soočenje, ki bi ga organizirala katerakoli medijska hiša.

Na privatna soočenja se ne bom odzval.

Z veseljem bi se udeležil soočenja, ki bi ga pripravila katerakoli neodvisna medijska hiša, saj imam bogato zakladnico realiziranih projektov preteklega mandata in realna programska izhodišča za naslednji mandat. Rezultati so vidni in z njimi so seznanjeni tako konkurenca kot občanke in občani. Glede na zasedenost terminov vas vljudno prosim, da se morebitni termin za soočenje predhodno uskladi z mano.

O rezultatih dobrega dela pri katerih smo sodelovali mnogi sem javno poročal na več načinov, izražamo pa veliko zadovoljstvo, da so vsi naši rezultati plod skupnega konsenza in podpore mnogih odgovornih. Vesel sem uspeha in pohval vseh tistih, ki realno ocenjujejo dobre rezultate, ki so tudi vidni. Samo ozreti se je potrebno in spoštovati naše skupno delo. Tudi v naprej bomo skupaj zmogli, v to sem trdno prepričan.

V upanju nadaljnjega dobrega sodelovanja vas lepo pozdravljam.

Franc Jurša

V Ljutomeru, 4. oktobra 2010


Več v Politika