Ajda končala kot druga v šovu Supermodel Slovenije

Ajda Auer v šovu Supermodel Slovenije

Dejan Razlag, ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 21:581
Ajda Auer

Ajda Auer

Ajda Auer iz Ljutomera, ki je sodelovala v šovu Supermodel Slovenije in se uvrstila med šest finalistk oddaje je v zadnji oddaji na sprehodu po finalni modni pisti, kot velikokrat prej, navdušila in v šovu pustila dober vtis. Z finalnim nastopom se je tudi uvrstila med dve najboljši v šovu.

Člani žirije so Ajdo skozi vse oddaje vedno pohvalili, na vrhu priljubljenosti pa je bila tudi med gledalci.  Četudi Ajda ni zmagala, ima lepo prihodnost v svetu visoke mode.

Zmagovalka šova je postala Anela Šabanagić, ki je prejela nagrado v vrednosti 250 tisoč dolarjev v obliki profesionalne pogodbe.

Po besedah organizatorjev je tovrstno tekmovanje že vrsto let na visokem nivoju in se od drugih lepotnih tekmovanj razlikuje predvsem po tem, da tekmovalkam ponuja odlično izhodišče za začetek mednarodne kariere v modni industriji. Izbor za naslov Supermodel Slovenije prireja slovenska agencija Model Group, katere lastnica je Maja Raspopović, v sodelovanju s POP TV, oddajo pa ste si lahko ogledali vsak ponedeljek zvečer na televiziji POP BRIO.


Več v Družabno