Rojstnodnevno slavje pred koncem leta

Radenci: V DOSOR-ju v duetu igrala Niko in Sergej Vršič

Filip Matko Ficko, četrtek, 27. december 2018 ob 13:48
Najmlajša: 58-letna Barbara Šerbec – Šerbi

Najmlajša: 58-letna Barbara Šerbec – Šerbi

Gospodinji DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, Suzana Kočar in Vesna Razboršek sta 27.decembra pripravili še zadnje rojstnodnevno praznovanje stanovalke in stanovalcev tega doma v letošnjem letu. V veliki restavraciji doma je bilo ob 9.30 vse pripravljeno za slavje in vsem zbranim sta zaigrala Niko in Sergej Vršič, sinova DOSOR-jeve gospodinje Silvije.

V ospredju restavracije so se ob slavnostni mizi razvrstili slavljenke in slavljenci, na mizi je bila še vedno lepa adventna dekoracija, za darilca pa so bile pripravljene vrečke dišeče sivke, tokrat v živo rdeči barvi. Vesna Razboršek je namenila pozdrav slavljenkam in slavljencem, njihovim svojem, kakor tudi ostalim zbranim. Niko s harmoniko, a Sergej z basom pa sta poskrbela za praznično vzdušje s pravimi domačimi skladbami (Avsenika in Slaka), da so številni z njima tudi zapeli.

Tokrat je v času dveh mesecev, novembra in decembra, praznovalo svoj rojstni dan skupno 26 stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja. Bila sta med slavljenci dva z okroglima jubilejema (Frančiška Vidovič - 80 let in Ivan Kropec - 70 let), najstarejša je bila tokrat 98-letna Frančiška Mlinarič, a najmlajša 58-letna Barbara Šerbec - Šerbi. Vsem so razdelili rezine praznične torte, ki so jo pripravili v DOSOR-jevi kuhinji (slaščičarni).



Več v Družabno