Na 2. novoletnem turnirju v hokeju na ledu slavila ekipa »MALO CÜNCNI«

Na turnirju smo videli 13 zanimivih tekem na katerih je padlo kar 133 zadetkov

Prlekija-on.net, sobota, 29. december 2018 ob 15:39
2. novoletni turnir v hokeju na ledu

2. novoletni turnir v hokeju na ledu

Športna zveza Ljutomer je, v sodelovanju z Občino Ljutomer in Šic bar cafe, na ljutomerskem umetnem drsališču pripravila 2. novoletni turnir v hokeju na ledu. Sedem ekip, katere so sestavljali trije igralci in menjava, so se najprej pomerile v dveh predtekmovalnih skupinah od koder sta se v izločilne boje uvrstili po dve najboljši ekipi iz vsake skupine. Sledili sta dve polfinalni tekmi, tekma za tretje mesto in finale. Posamezna tekma je trajala 2x5 minut, finale se je igralo 2x7 minut. Prijavnine za ekipe ni bilo, Športna zveza Ljutomer je poskrbela za pokale za najboljše tri ekipe, Šic bar cafe pa za topel napitek za vse igralce.

Na turnirju smo tako videli 13 zanimivih tekem na katerih je padlo kar 133 zadetkov!

Zmago na turnirju je slavila ekipa MALO CÜNCNI , ki je v polfinalu po kazenskih strelih premagala CVEN s 5:4, v finalu pa še ekipo TOTI TRIJE z rezultatom 7:3. V tekmi za tretje mesto je bila boljša ekipa CVEN, ki je premagala ekipo LOLEKI z rezultatom 4:3. Sodelovali so še MR. JBL, BUNČANI in ZMAGOVALCI.

Čestitke vsem ekipam!

Ljubitelji hokeja na ledu ste vabljeni spet v nedeljo ob 19:45 uri, ko bo na drsališču v Ljutomeru potekala rekreacija hokeja. Ponujena vam je možnost brezplačne izposoje drsalk in hokejskih palic.



Več v Šport