Znova so potrdili pripadnost zbornici

Prišlo je veliko aktivnih in upokojenih obrtnikov in podjetnikov, gostov in občanov

Prlekija-on.net, sreda, 2. januar 2019 ob 19:19
3. dan odprtih vrat OOZ Gornja Radgona

3. dan odprtih vrat OOZ Gornja Radgona

Tudi po zamenjavi vodstva Območna obrtno-podjetniška zbornica (OOZ) Gornja Radgona nadaljuje s svojimi ustaljenimi aktivnostmi. Tako so se obrtniki in podjetniki, člani radgonske OOZ iz vseh štirih občin, ki jih pokriva (Apače, Gornja Radgona, Radenci in Sveti Jurij ob Ščavnici) srečali ob izteku koledarskega oz. poslovnega leta 2018. Na sedežu OOZ Gornja Radgona je namreč tik pred iztekom leta 2018 potekal 3. dan odprtih vrat, na katerega je prišlo veliko aktualnih obrtnikov in podjetnikov, ki so lahko izrazili svoje želje in videnja dela zbornice v prihodnje ter upokojenih obrtnikov, ki so obujali spomine na preživeta leta v okviru zbornice.

Seveda ni manjkalo niti zaposlenih pri članih OOZ, občanov, poslovnih partnerjev, prijateljev in gostov, med katerimi so bili tudi: predsednik OZS Branko Meh, predsedniki OOZ iz pomurske regije, Murska Sobota, Vlado Mandič, Lendava, Marjan Koren in Ljutomer, Ivo Ozmec, župani občin Gornja Radgona, Stanislav Rojko, Radenci, Roman Leljak in Sveti Jurij ob Ščavnici, Anton Slana, načelnik UE Gornja Radgona, Saša Norčič, direktorica Zavoda za zaposlovanje OE Murska Sobota, Stanislava Perčič, vodja izpostave zavoda v Gornji Radgoni, Jelka Jež, direktor Komunale Radgona, Zlatko Erlih, predstavniki bank, zavarovalnic in drugih podobnih zavodov in ustanov.

Člani vodstva zbornice, na čelu s predsednikom Brankom Novakom, podpredsednikom Aleksandrom Krajncem, ter sekretarko Natašo Lorber, so lepo sprejeli vsakega obiskovalca, z njim poklepetali o aktualnih dogajanjih, dosežkih v letu 2018, izmenjali izkušnje in želje, si zaželeli srečo, zdravje ter poslovne in življenjske uspehe. Vsak obiskovalec je prejel tudi posebni koledar, na kateremu so se predstavili uspešni obrtniki in podjetniki, zraven pa tudi katalog vseh članov zbornice. Trije izmed štirih županov z območja OOZ Gornja Radgona, so obljubili podporo obrtnikom in podjetnikom tudi v prihodnje. Zgodba zase je vsekakor posebni gost, najstarejši živeči (upokojeni krojač) obrtnik, Franc Pintarič, ki se je na zbornico pripeljal kar s kolesom, čeprav je že proslavil 92 let življenja.

Vodstvo OOZ Gornja Radgona, ki je veselo vsakega obiskovalca, ocenjuje da tako množičen obisk, tako aktualnih članov zbornice, kot upokojenih obrtnikov, samo potrjuje njihovo zvestobo in pripadnost. In zato bodo tudi v prihodnje pripravljali podobna srečanja in druženja, ki se vrstijo skozi celo leto, in ne le dan odprtih vrat, ki je samo vsakoletni vrhunec ob izteku koledarskega leta. Ob tokratnem dnevu odprtih vrat so se na OOZ Gornja Radgona tudi uradno poslovili do dosedanjega predsednika OOZ Vlada Rojka in tudi sekretarke Majde Horvat, ki je polnih 29 let imela vse zbornične vajeti v svojih rokah.



Več v Družabno