Na območju Ljutomera obravnavana dva tujca, ki sta na nedovoljen način vstopila v državo

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini iz stanovanja, dve tatvini denarja, tatvina denarnice, tatvina delov iz osebnega avtomobila in tatvina goriva na bencinski črpalki

Prlekija-on.net, nedelja, 6. januar 2019 ob 08:27
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče v katerih je bil en udeleženec lahko telesno poškodovan, deset kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, dve povoženji divjadi in dva tujca.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini iz stanovanja, dve tatvini denarja, tatvina denarnice, tatvina delov iz osebnega avtomobila in tatvina goriva na bencinski črpalki.

Obravnavan je bil še vlom v osebni avtomobil, poškodovanje osebnega avtomobila in dve kaznivi dejanji nevarne vožnje v cestnem prometu.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Na območju Ljutomera sta bila obravnavana dva tujca, ki sta pred tem na nedovoljen način vstopila v Republiko Slovenijo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V trčenju sta se poškodovali dve osebi

ponedeljek, 29. april 2024 ob 09:45
Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26