Predvolilni shod podpornikov Franca Jurša

Predvolilni shod s strankami in listami, ki podpirajo Franca Jurša

Prlekija-on.net, četrtek, 7. oktober 2010 ob 13:588
Franc Jurša

Franc Jurša

V sredo 6. 10. 2010 ob 15,30 uri se je ob krajšem kulturnem programu občanom Občine Ljutomer predstavil kandidat za župana za naslednji štiriletni mandat in aktualni župan Občine Ljutomer Franc JURŠA.

V svojem nagovoru je občanom in gostom orisal opravljeno delo in izvedene projekte, ki si jih je zastavil ob začetku županskega mandata. Posebej je poudaril, da so bili realizirani vsi zastavljeni projekti, razen tistega, ki ga zaradi zakonodajnih postopkov še ni bilo možno izpeljati. Poudaril je, da je bilo realizirano še več uspešnih projektov, ki niso bili predvolilna obljuba. Da je temu bilo možno slediti je reorganiziral Občinsko upravo, ki je strokovna in uspešna, to potrjujejo tudi uspešno realizirani projekti. Javno je povedal, da je Občina Ljutomer zadolžena za 183 EUR na prebivalca, kar je pod slovenskim povprečjem. Predstavil je tri uspešno izvedene projekte javno zasebnega partnerstva, ki že v polni meri služijo svojemu namenu in so na razpolago občanom.

Za kandidaturo na županskih volitvah v novem mandatu se je odločil zato, da bi nadaljeval in končal uspešno zastavljene projekte, da bi kod župan pridobil novih projektov na področju razvoja gospodarstva, izgradnje komunalne infrastrukture, šolstva, zdravstva, kulture, športa, socialnega varstva in ostalih področjih, kjer bo možno pridobiti tudi državna in evropska finančna sredstva.

Skupaj s partnerji, ki ga v teh programih podpirajo: Desus, Slovenska nacionalna stranka, Lista za razvoj mesta in vasi, Socialni demokrati ter Prlekija – neodvisno združenje, bo prisluhnil vsem občanom in njihovim potrebam in ne služil zgolj kapitalu, kar vodi njegove protikandidate in stranke oz. liste, ki jih podpirajo.

Vse občane je pozval, da se nedeljskih volitev udeležijo in oddajo svoj glas dosedanjemu in bodočemu županu Francu JURŠI pod zaporedno št. 2, ter strankam in listam, ki ga v predloženem programu podpirajo.       

Na predstavitvi je aktivno sodeloval tudi Karl ERJAVEC, predsednik stranke DESUS, ki se je v svojem nagovoru zahvalil občanom za dosedanjo podporo programu stranke in njenim kandidatom, ki so bili izvoljeni v iztekajočem se mandatu. Poudaril je, da so vidni in doseženi pomembni rezultati razvoja občine, da je potrebno za projekte kjer je to možno pridobiti evropska finančna sredstva, da je pomembna skrb za zagotavljanje različnih potreb vsem občanom, še posebej tistim, ki bi brez pomoči lokalne skupnosti težko preživeli, da je potrebno zagotoviti pogoje za razvoj gospodarstva in izgraditi komunalno infrastrukturo. Javno se je zahvalil za uspešno delo sedanjemu županu in državnemu poslancu gospodu Francu Jurši, ki je z resnim in delovnim pristopom, predlaganimi rešitvami, pronicljivimi idejami in vztrajnostjo dobrega gospodarja uspel pridobiti pomembne infrastrukturne ter vse ostale projekte po javno predstavljenem programu in zanje pridobiti tudi državna in evropska sredstva.

Občane je pozval, da se bo samo s pravilno odločitvijo, za izvolitev Franca JURŠA za župana Občine Ljutomer, na volitvah v nedeljo 10.10. 2010, lahko nadaljeval uspešen razvoj Občine Ljutomer. 

Svoje programe so v kratkih predstavitvah predstavili še vsi predstavniki strank in list, ki podpirajo skupne programe razvoja Občine Ljutomer in program kandidata za župana FRANCA JURŠA.

PR članek


baron_marko četrtek, 7. oktober 2010 ob 16:20

Hehe, zanimiva sestava podpornikov... Je mogoče kdo med jimi pod 60. let? Če nečemo, ka nas dejansko preglasijo upokojenci (kerim sicer gre vso spoštovanje), te gremo v nedeljo na volitve in VOLIMO ZA SPREMEMBO OBLASTI IN BOLJŠI JUTRI OBČINE LJUTOMER!

karantanija četrtek, 7. oktober 2010 ob 16:25

Zakej so ledje z marelame?! Mislec

Še bok je britko zajoka, te gdo je vida ka Jurša po kandidera za župona Veselko

NovakJanez četrtek, 7. oktober 2010 ob 17:13

Zanimiva scena, zgleja kak politični pogreb lederjaknaša Jurša. Naj počiva v miru, on in njegovi veliki uspehi ter obljube.

Lenny četrtek, 7. oktober 2010 ob 17:17

VEČER 28.6 2008

"Ljutomerčan, Kmetijska zadruga Ljutomer, se je pred leti znašla v likvidnostnih težavah, ki so v javnost prišle šele, ko je takratni direktor zadruge Franc Jurša odstopil in pričel poklicno pot župana ljutomerske občine. Kljub temu, da je Jurša pred lokalnimi volitvami javnosti predstavil pozitivne rezultate, za devet mesecev leta 2006 naj bi zadruga imela okrog deset tisoč evrov bruto dobička iz tekočega poslovanja, je revizija pokazala, da je izguba za omenjeno obdobje znašala blizu 130 tisoč evrov. ..."

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=8062805338158

No či je krei pozoba, ke ga spomnim , kak naš vrli Francek obvlada matematiko.
Telko o resnici 183€

Ke mislite ka Kmetovelec lehko tudi opčino Lotmerk reši, ha??? Mislec

NovakJanez četrtek, 7. oktober 2010 ob 17:20

Mislin, ka mu za sebe dobro gre matematika, ma pa gospod težavo z nulami. Tak kak je tan ni blo 13 tisoš ampak 130 tisoč evrov, smo tu tudi bliže 1830 kot pa 183.

prleška puca četrtek, 7. oktober 2010 ob 17:23

hehe dobra karantanija Nasmeh

franček je kak rock zvezda Nasmeh kej si ja nor.... samokej kda so oboževalke tak store ka berglice na oder mečejo ne gate Nasmeh

Lenny četrtek, 7. oktober 2010 ob 17:43

Janez 1830€ je ne, je pa 2.310.989 € + 37.694,47€ *168 (mesecev) 6.332.267,96€ se prafi skup 8.643.256,96 € pa deli to s 12.169 duš pa dobiš
710,27€ po glovi.
To pa je fejst daleč od 183€ Mislec

Če kumi trebajo podatki od kod mi številke, nej samo pita Pomežik

kukec četrtek, 7. oktober 2010 ob 22:46

kmetovalca je zavozil, občino je zavozil, kdo je zdaj na vrsti?
Aha, pa še to. Za denar, ki ga lahko po zakonu za kampanjo porabi, bi si lahko plačal le nekaj svojih transparentov, ne vseh, kje pa so vse te fešte, pogostitve?
Mogoče pa troši občinski denar, to je nač denar. Mogoče........... Tiho

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Politika