Objavljen razpis za projektiranje kolesarske steze Križevci - Ljutomer

Predmet obravnave je ureditev površin za pešce in kolesarje ob državni cesti od Ljutomera do Ključarovcev

Prlekija-on.net, torek, 8. januar 2019 ob 18:381
Cesta Ljutomer - Križevci

Cesta Ljutomer - Križevci

Na portalu Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo je objavljen razpis za projektiranje kolesarske steze Križevci - Ljutomer (križevsko polje). Odpiranje ponudb bo 14. januarja, rok za izdelavo pa je 180 dni od uvedbe v posel. Predmet obravnave je ureditev površin za pešce in kolesarje ob državni cesti od Ljutomera do Ključarovcev.

Pobude za izgradnjo kolesarske steze nekdanjega poslanca DZ RS mag. Aleksandra Kavčiča, so tako pripeljale do tega, da se bo projekt pričel tudi uresničevati. V 2. fazi je nato v načrtu umestitev in izgradnja kolesarske steze Ljutomer - Razkrižje in Križevci - Veržej, v 3. fazi pa še Veržej - Razkrižje.

KOLESARSKA STEZA KRIŽEVCI - LJUTOMER (križevsko polje) Z veseljem sporočam, da se projekt kolesarske steze premika k izvedbi. To sem govoril tudi na vseh srečanjih s krajani, čeprav so nekateri tudi na fb označevali to kot predvolilni populizem... Kakorkoli, razpis za projektiranje je objavljen, odpiranje ponudb 14. januar 2019. Rok za izdelavo 180 dni od uvedbe v posel. In še link v potrditev: http://portal.drsc.si/dcjn/narocila/2431-18-001657/narocilo.html

Objavil/a Aleksander Kavčič dne Torek, 08. januar 2019


Več v Gospodarstvo