Pridržali osumljenca in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja osebi

Policisti so v sredo zvečer intervenirali v naselju Trgovišče, kjer so ugotovili znake kaznivega dejanja Nasilje v družini

Prlekija-on.net, četrtek, 10. januar 2019 ob 10:16
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 9. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 16:12 uri so bili obveščeni, da je ob lokalni cesti Savci - Rucmanci neznan večji pes ob poginuli srni. Na kraju so ugotovili lastnika psa, prav tako, da je možno da je srna poginila pred dnevom ali dvema. Zoper lastnika bodo podali predlog drugemu prekrškovnemu organu.

Ob 17:50 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na regionalni cesti izven naselja Žerovinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22:00 uri so na glavni cesti v naselju Pušenci kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, zato mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Ob 22:25 uri so intervenirali v naselju Trgovišče. Na kraju so ugotovili znake kaznivega dejanja Nasilje v družini. Zoper osumljenca je bilo odrejeno pridržanje, med postopkom pa mu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja določeni osebi ali objektu, prav tako pa bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 05:44 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Hajndl, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v lisico in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v

Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46
Dela na poljih in travnikih vplivajo tudi na prostoživeče živalske vrste

Opozorila pred spomladansko košnjo

petek, 26. april 2024 ob 12:40