Policisti sprejeli prijavo iz katere izhaja sum zanemarjanja otroka

V zadevi zbirajo obvestila in bodo o ugotovitvah ustrezno obvestili Okrožno državno tožilstvo na Ptuju

Prlekija-on.net, petek, 11. januar 2019 ob 08:49
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 10. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 09.55 so sprejeli prijavo iz katere izhaja sum zanemarjanja otroka. V zadevi zbirajo obvestila in bodo o ugotovitvah ustrezno obvestili Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 15.35 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbi divjadi v Sodincih. Patrulja je na kraju oškodovancu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 19.21 so v Ormožu obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.

Ob 19.32 so bili obveščeni, da v kraju Mihalovci že dalj časa ob cesti stoji vozilo, katero ima prižgane luči. Na kraju so ugotovili, da je v vozilu spal lastnik, saj je bil utrujen.

Ob 23.51 so bili obveščeni o prometni nesreči v kraju Ivanjkovci. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje zapeljal s ceste in trčil v drog javne razsvetljave. Izdan mu je bil plačilni nalog.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika