V košarkarskih spretnostih je tekmovalo in se zabavalo 56 malčkov iz osnovnih šol

Košarkarska šola Ljutomer in Košarkarski klub Ljutomer sta v letošnjem šolskem letu organizirali 1. Tekmovanje v košarkarskih spretnostih za otroke prve triade

Prlekija-on.net, ponedeljek, 14. januar 2019 ob 11:38
Tekmovanje v košarkarskih spretnostih za otroke prve triade

Tekmovanje v košarkarskih spretnostih za otroke prve triade

12. januar 2019 se je pisal, ko je parkirišče pred dvorano ŠIC Ljutomer spet bilo polno. Dve lokalni društvi, ki se navdušujeta nad oranžnim usnjem - Košarkarska šola Ljutomer in Košarkarski klub Ljutomer (pod okriljem TVD Partizan Ljutomer) sta v letošnjem šolskem letu organizirali 1. Tekmovanje v košarkarskih spretnostih za otroke prve triade. Družit, tekmovat in zabavat se je prišlo 56 malčkov iz osnovnih šol, na katerih delujejo. Otroci so prišli iz Male Nedelje, Cezanjevcev, Križevcev, Radencev, Gornje Radgone, Ormoža, letos pa prvič tudi iz strani onkraj Mure, otroci iz Črenševcev.

Skozi tekmovanje, ki sta ga popestrila vedno prisotna Tinko - maskota Ljutomera in Lipko iz Košarkarske zveze Slovenije, so otroci prikazali dobro znanje košarkarskih elementov - met na koš, obvladovanje, vodenje, kotaljenje, podajanje žoge... Po končanem tekmovanju, kjer so vsi sodelujoči bili zmagovalci in temu primerno vsi prejeli medalje, je sledilo še fotografiranje z maskotama. S pomočjo podjetja Radenska d.o.o. in ŠIC bar so se otroci še okrepčali v atriju dvorane.

Sedaj že tradicionalno tekmovanje so pripravili trenerji KK in KŠ Ljutomer s pomočjo podmladka in bivših članov. Zagotovo se vidimo spet aprila, ko bo na vrsti še drugo tekmovanje v košarkarskih spretnostih.



Več v Šport