Policisti v ponedeljek kar trikrat posredovali pri sporih v družinah

Posredovali so pri sporu med sinom in materjo, med hčerjo in materjo ter med pastorko in očimom

Prlekija-on.net, torek, 22. januar 2019 ob 09:44
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 21. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11.35 so bili obveščeni o težavah v družini v okolici Svetega Tomaža. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prišlo do nesporazuma med sinom in materjo, pri tem pa elementov kaznivega dejanja ali prekrška niso zaznali, zato so zadevo zaključili s uradnim zaznamkom.

Ob 16.11 so intervenirali v naselju Velika Nedelja, kjer je prišlo do spora med hčerjo in materjo. Policisti so na podlagi razgovorov ugotovili, da imata dejansko spor na sodišču zaradi lastništva, same kršitve javnega reda in miru pa ni bilo.

Ob 16.25 so prejeli anonimno prijavo, da nekdo na območju Vinskega vrha kuri odpadno plastiko. Patrulja je na kraju ugotovila, da je občanka v kovinskem sodu kurila odpadni papir. Kršitve niso zaznali, zato so zadevo zaključili s uradnim zaznamkom.

Ob 22.30 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila v naselju Pušenci trčil v srno ter si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 04.30 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Veličane. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta se sprla pastorka in očim. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika