Znan je datum 39. Maratona treh src

Prijave na najbolj srčen maraton v Sloveniji že odprte

Prlekija-on.net, sreda, 23. januar 2019 ob 10:49
Maraton treh src

Maraton treh src

V maju bo ljubitelje teka ponovno povezal Maraton treh src, ki v letošnjem letu nadaljuje 39-letno tradicijo. Športni navdušenci si v koledar zabeležite soboto, 18. maja 2019, ko boste na izbrani trasi lahko preizkusili svoje meje in se nato sprostili ob pestrem spremljevalnem programu. Prijave so že odprte, zato pravočasno poskrbite za telesno pripravo in prijavo. Slednja je do 17. 4. še ugodnejša.

Zimske temperature, ki se čez dan gibljejo nad lediščem, so kot nalašč za prve priprave na letošnjo tekaško sezono. Dober razlog za rekreacijo na odprtem ali obisk telovadnice vam ponuja 39. Maraton treh src, ki bo 18. maja 2019 v Radencih ponovno povezal pisano druščino rekreativnih in profesionalnih tekačev ter pohodnikov iz številnih držav.

Letos bo ponovno na voljo pet tekmovalnih disciplin: maraton Radenska Classic (42.195 m), polmaraton Radenska Medium (21.098 m), tek Radenska Naturelle (10.000 m), Oazin tek (5.000 m) in nordijska hoja (9.000 m). Kot vsako leto bo tudi letos poskrbljeno za najmlajše, ki se lahko pomerijo na Veveričkinem in Srčkovem teku. Za tiste, ki se radi sproščeno družite ob hoji, bo organiziran brezplačen Pohod treh src. Ob priljubljenih disciplinah ne bo manjkalo svežih novosti in pestrega glasbenega ter kulinaričnega programa, ki ga bodo organizatorji razkrili v prihodnjih mesecih.

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj - prijavi se zdaj!

Prek spleta se lahko enostavno prijavite do torka, 7. maja 2019 (www.maraton-radenci.si/prijava). S tem tudi prihranite - do 17. aprila 2019 je prijavnina na tekmovalne tekaške discipline ugodnejša in znaša 30 evrov, od 18. aprila do 7. maja 40 evrov, na dan prireditve pa boste morali za prijavo odšteti 60 evrov. Ugodnejši, pa tudi prijetnejši in zabavnejši je tek v skupini, saj prijavnina za posameznika v organizirani skupini vsaj desetih tekačev znaša 28 evrov. Tudi za nordijsko hojo je možna prijava celotne skupine s prijavnino 23 evrov na osebo.

Tecite, hodite, navijajte, zaplešite in se zabavajte z nami. Vsi smo zmagovalci!

PREGLED ŠPORTNIH DOGODKOV 39. MARATONA TREH SRC - 18. maj 2019

Program Maraton treh src



Več v Šport