Izpred stanovanjske hiše ukradli osebni avtomobil

Odtujen je bil osebni avtomobil znamke VW Beetle, kovinsko sive barve, registrske številke KP UH-142

Prlekija-on.net, četrtek, 24. januar 2019 ob 08:01
Avtomobil, ki je bil ukraden

Avtomobil, ki je bil ukraden

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, povoženje divjadi in zasegli vozilo. V obravnavanih prometnih nesrečah je v štirih nastala le materialna škoda, v ostalih treh pa so bili trije udeleženci lahko telesno poškodovani.

S področja kriminalitete je na območju Murske Sobote bila obravnavana tatvina kolesa, tatvina mobilnega telefona, vlom v poslovni prostor in tatvina osebnega avtomobila.

Okrog 4.30 ure je bil izpred stanovanjske hiše v Černelavcih odtujen osebni avtomobil znamke VW Beetle, kovinsko sive barve, registrske številke KP UH-142. Ob tem naprošajo vse, ki bi vozilo opazili, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon Policije 080 1200. Iz PU Murska Sobota so nato v petek sporočili, da je popoldan bil v Murski Soboti najden osebni avtomobil VW Beetle, kateri je bil v jutranjih urah odtujen v Černelavcih. Policisti za neznanim storilcem zbirajo obvestila.

Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov je bil kršitelju na območju Lendave zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V trčenju sta se poškodovali dve osebi

ponedeljek, 29. april 2024 ob 09:45
Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26