Težka, a zaslužena zmaga za KMN Tomaž ŠIC bar

Derbi med KMN Tomaž ŠIC bar in FC Hiša daril Ptuj se je končal z zmago domačih, ki imajo sedaj vse v svojih rokah

Ivan Trunk, ponedeljek, 4. februar 2019 ob 12:46
KMN Tomaž ŠIC bar - FC Hiša daril Ptuj

KMN Tomaž ŠIC bar - FC Hiša daril Ptuj

V petek, 2. februarja, je bila v športni dvorani ŠIC Ljutomer odigrana ena od najbolj pomembnih tekem v letošnji sezoni v 2. Futsal ligi med vodilnima ekipama KMN Tomaž ŠIC bar in FC Hiša daril Ptuj, kjer je zmagala domača ekipa z rezultatom 7:4.

Tekma je bila zelo naporna in težka, ker osvojitev 1. mesta v 2. Futsal ligi vodi neposredno v 1. Futsal ligo. Tomaž se je z zmago prebil na prvo mesto, s čimer imajo največ možnosti, da zaigrajo v prihodnji sezoni v 1. ligi. Do konca so še štirje krogi, Tomaž pa ima vse v svojih rokah.

Sama tekma je bila vrhunska in zelo borbena saj je Žan Krajnc iz ekipe KMN Tomaž ŠIC bar med tekmo utrpel poškodbo nosu, sodnika pa sta pokazala tri rdeče kartone in pet rumenih. Obisk publike je bil zelo dober saj si je tekmo ogledalo več kot 400 ljudi, domačo ekipo pa so prišli podpret tudi njihovi prijatelji MNK Kolarovec iz sosedje Hrvaške.

KMN Tomaž ŠIC bar : FC Hiša daril Ptuj 7:4 (3:2)
1:0 Goričan U. (2.), 1:1 Vrabel A. (4.), 2:1 Dragosavac D. (7.), 2:2 Vrabel A. (12.), 3:2 Dragosavac D. (15.), 4:2 Klajnšek D. (25.), 4:3 Pihler T. (34.), 5:3 Krajnc Ž. (34.), 5:4 Goričan U ag (36.), 6:4 Goričan U. (38.), 7:4 Klajnšek D. (40.)

Bojan Cunk, trener KMN Tomaž ŠIC bar:Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport