Ljutomerski policisti obravnavali tatvino

Obravnavani sta bili dve tatvini, ena na območju PP Gornja Radgona, druga pa na območju PP Ljutomer

Prlekija-on.net, petek, 8. februar 2019 ob 07:45
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri kazniva dejanja, štiri prometne nesreče, v katerih je nastala le materialna škoda, šest kršitev javnega reda, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, zasegli dva osebna avtomobila in tri primere povoženja divjadi.

S področja kriminalitete je bil na območju PP Murska Sobota obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, obravnavani pa sta bili še dve tatvini, ena na območju PP Gornja Radgona, druga pa na območju PP Ljutomer.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnem kraju. Kršiteljica, katera se ni pomirila na kraju je bila pridržana v prostorih za pridržanje na PP Murska Sobota.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bili zaseženi dve vozili in sicer eno na območju PP Gornja Radgona in drugo na območju PP Lendava.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika