Ljutomerski policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje

V Drakovcih je zagorela lesena lopa, neznanec pa je v času odsotnosti domačih vlomil v prostore stanovanjske hiše in odnesel manjši trezor

Prlekija-on.net, nedelja, 10. februar 2019 ob 08:29
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, katere so se končale samo z materialno škodo. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji povzročitev splošne nevarnosti. V Drakovcih je neznanec v času odsotnosti domačih vlomil v prostore stanovanjske hiše in odnesel manjši trezor. V Lendavi je neznanec izvršil tatvino ženskega kolesa. Ljutomerski policisti so obravnavali kaznivo dejanje grožnje.

Ob 22.10 uri so bili obveščeni o požaru na leseni lopi v naselju Drakovci. Policisti so z ogledom ugotovili, da je požar povzročil nepravilno odložen pepel, kateri je bil puščen v plastični posodi. Z požarom je nastalo za okrog 5.000 evrov škode.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so soboški policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika