Ditka predstavlja singl Ljubi me, kot sonce sije

Skladba je delo že uglašene avtorske zasedbe - Ditka je ustvarila glasbo, avtor besedila je Feri Lainšček, avtor aranžmaja pa Gorazd Čepin

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. februar 2019 ob 20:56
Ditka in Feri Lainšček, Foto arhiv

Ditka in Feri Lainšček, Foto arhiv

Glasbenica Ditka predstavlja singl z naslovom Ljubi me, kot sonce sije. Skladba je delo že uglašene avtorske zasedbe - Ditka je ustvarila glasbo, avtor besedila je Feri Lainšček, avtor aranžmaja pa Gorazd Čepin. Skladba je bila posneta v studiu Gogo Music.

V petek, 15. februarja 2019, ob 19. uri bo Ditka s svojimi gosti in spremljevalno zasedbo nastopila na tradicionalnem Valentinovem koncertu uglasbene poezije v Narodnem domu v Celju. Pridružil se ji bo pesnik Feri Lainšček in kot posebna gostja pevka Tinkara Kovač. Spremljevalno zasedbo sestavljajo: Gorazd Čepin, klaviature, back-vokal, Jan Lužnik, električna kitara, back-vokal, Ilj Pušnik, kontrabas in David Slatinek, bobni. Vstopnice so na voljo na Eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima.

V sebi čutim še daljave
in nemir minulih let.
Le ob tebi se prebujam,
kakor se odpira cvet.

Včasih slišim klic demonov
in nebeški smeh kitar.
S tabo pa ustavljam ure,
ki jih žene čas vladar.

F. LainščekKomentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film