Ali se Štajerski Brendi podaja v narodno-zabavne vode?

Njegova zadnja skladba z naslovom Rad imam to pesem staro napoveduje izid njegovega že štirinajstega albuma

Prlekija-on.net, sreda, 13. februar 2019 ob 07:37
Štajerski Brendi - Rad imam to pesem staro

Štajerski Brendi - Rad imam to pesem staro

Štajerski Brendi zagotovo velja za enega izmed produktivnejših slovenskih glasbenikov, ki nikakor ne dopušča, da bi ga karkoli zaustavilo na njegovi glasbeni poti.

Čeprav ga večina ljudi pozna predvsem po tem, da je velik ljubitelj glasbe njegovega velikega vzornika Brendija, ga čedalje več poslušalcev prepozna tudi po njegovih lastnih skladbah, ki se jih je tekom let nabralo že mnogo. Nenazadnje ravno njegova zadnja skladba z naslovom Rad imam to pesem staro napoveduje izid njegovega že štirinajstega albuma, ki naj bi luč sveta ugledal nekje konec letošnjega leta.

Z ozirom na to, da so njegove skladbe večinoma predvajane na lokalnih radijskih postajah, lahko tudi za skladbo Rad imam to pesem staro pričakujemo, da bo s svojo nostalgično noto pri poslušalcih naletela na zanimanje in si s tem izborila svoj čas predvajanja na radijskih postajah.

Ali izid zadnje skladbe napoveduje tudi to, da se Štajerski Brendi podaja v narodno-zabavne vode, pa bo jasno takrat, ko bomo lahko prisluhnili tudi preostalim skladbam z njegovega prihajajočega albuma.



Več v Glasba in film