Lea Sirk po EMI: Ko jih je*e!

Zmagovalca sta Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo Sebi

Prlekija-on.net, nedelja, 17. februar 2019 ob 11:041
Lea Sirk

Lea Sirk

V soboto zvečer smo na EMI dobili zmagovalno pesem, ki bo Slovenijo zastopala na Evroviziji 2019. Zmagovalca sta Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo Sebi. Zmage dvojice ni pričakoval praktično nihče, za svojevrsten "škandal", kot danes piše večina medijev, pa je poskrbela lanska zmagovalka EME, Lea Sirk.

Lea je namreč ob razglasitvi zmagovalcev predala kipec v roke Zale in nato čestitala še drugouvrščeni Raiven in ji v objemu dejala: »Fak no, pa ne morem fa**** verjeti!« Očitno zmagovalca nista bila po njenem okusu, kar je ujel tudi njen mikrofon, ki je bil prižgan.

Po EMI je Lea pojasnila svoje besede: »In zdaj je cela senzacija okrog tega, zakaj sem jaz rekla ozvočena 'fa*** ...' In ja, to sem fa**** mislila. Ne morem verjeti, ker sem bila prepričana, da bo zmagala Raiven. Ko jih j***!«

Zmagovalni pesmi lahko prisluhnete spodaj, sočnim besedam Lee pa v zgornjem videu.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Slovenija