V Središču ob Dravi še vedno poteka iskalna akcija za pogrešano Marijo

84-letna Marija Čovič je 9. februarja odšla zdoma v smeri Obreža, za njo se je izgubila vsaka sled

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. februar 2019 ob 17:17
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 15. februarja, ob 10:58 uri so v Veliki Nedelji mlajši osebi zasegli PVC vrečko, s posušenimi rastlinskimi delci za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo.

 

Ob 11:12 uri so bili obveščeni o poškodovanih delih bivalnega vikenda v Strezetini.

Ob 15:20 uri so bili obveščeni o pogrešanju 84-letne Marije Čovič. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani, prosijo da o tem takoj obvestite PP Ormož na telefonsko številko 741 08 50, ali pokličete na interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon 080 1200.

Ob 19:10 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na Ljutomerski cesti v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil in ga poškodoval. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

V soboto, 16. februarja, ob 12:30 uri so na območju naselja Pušenci prijeli državljana Sirije, kateri je nedovoljeno prestopil državno mejo.

V nedeljo, 17. februarja, ob 5:52 uri so na regionalni cesti v naselju Pavlovci opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije. Udeleženo je bilo eno vozilo. Vzrok nepravilna smer vožnje.

Ob 7.15 uri so v naselju Središče ob Dravi prijeli dva tujca državljana Alžirije in Maroka, katera sta pred tem nedovoljeno prestopila državno mejo izven naselja.

Ob 9:00 uri so skupaj z gasilci GZ Središče ob Dravi nadaljevali s iskanjem pogrešane osebe.

Pogrešana Marija



Več v Črna kronika