Bakovci: Tornado bar – New Imperia Bar

Glasbenik Mark Tivadar odpira zabaviščni lokal

Filip Matko Ficko, torek, 19. februar 2019 ob 13:24
Mark Tivadar

Mark Tivadar

Mladi glasbenik, pevec Mark Tivadar iz Malih Bakovcev, ki ima podjetje »Tornado - glasbene storitve« bo z enakim imenom v začetku letošnjega tretjega meseca odprl v središču kraja Bakovci pri Murski Soboti zabaviščni lokal Tornado bar (New Imperia Bar). Na slovesnosti ob otvoritvi bo poskrbljeno za veliko zabave, kajti samo nekaj dni pozneje je letošnji pust (5. marca), za njim pa še Dan žena (8. marec) in zato bo toliko bolj veselo, saj se bodo med gosti ves čas z odlično postrežbo sukale »vroče« hostese.

V petek, 1. marca po 19. uri, bo za uvod v prvi glasbeni večer poskrbel s svojim nastopom kar Mark Tivadar sam, za njim pa bo nastopil znan dolgoletni prekmurski pevec, doma v Bakovcih, Vedran Franc Husar. Še isti večer bodo za obilo plesne zabave poskrbeli še člani ansambla Aktual iz Moravskih Toplic (Gašper Marič - harmonika in bas kitara, Franc Lukač - kitara, Jure Fartek - klaviature in bas kitara, Uroš Berden - bobni).

V soboto, 2. marca po 19. uri, bo zopet nastopil Mark Tivadar, a tedaj bo z njim v duetu oče Bojan Tivadar. Prišel bo prepevat še Prekmurski Pištek (Štefan Grabar), a za zabavo mladih bo drugi zabavni večer skrbel DJ Dejan.



Več v Družabno