K Lotmerškemu razvojnemu partnerstvu pristopila še stranka SMS

Stranka mladih - zeleni Evrope pristopila k Lotmerškemu razvojnemu partnerstvu

Dejan Razlag, ponedeljek, 18. oktober 2010 ob 18:4722
Lotmerško razvojno partnerstvo

Lotmerško razvojno partnerstvo

V ponedeljek, 18. oktobra je k Lotmerškemu razvojnemu partnerstvu pristopila še Stranka mladih - zeleni Evrope in tako za drugi krog županskih volitev v občini Ljutomer uradno podprla kandidatko za županjo mag. Olgo Karba.

V slaščičarni Rogljiček v Ljutomeru so se zbrali vsi razvojni partnerji, ki podpirajo Olgo, to so stranke LDS (mag. Aleksander Kavčič), NSI (Daniel Smodiš), SDS (Andrej Lah), Zares (Janez Kardoš) in Zelena koalicija (Bojan Pintarič), ter dve neodvisni listi, Mlada Prlekija (Sara Karba) in Mi smo prava lista (Robert Pregrad) in sedaj še Stranka mladih - zeleni Evrope. Petra Vencelj, predsednica Stranke mladih - zeleni Evrope, lokalnega odbora Ljutomer je podpisala aneks k dokumentu Lotmerško razvojno partnerstvo in tako je stranka uradno pristopila k omenjenemu programu.

Dogodka se je udeležil tudi predsednik Stranke mladih - zeleni Evrope, mag. Darko Krajnc, ki je izrazil zadovoljstvo ob uspehu stranke na lokalnih volitvah v Ljutomeru ter dejal, da je mag. Olga Karba nedvomno tista prava izbira, ki lahko občino Ljutomer vodi uspešno. Prisoten je bil tudi Janez Vencelj, kandidat za župana občine Ljutomer na listi Stranke mladih - zeleni Evrope v prvem krogu, ki je v drugem krogu svojo podporo namenil Olgi.

Olga se je ob tej priložnosti zahvalila tudi Marselu in Tanji Šalamon, za uspešno vodenje podjetja, saj je podjetje Rogljiček bilo nominirano za Dravsko-pomursko gazelo 2010. V prijetnem sproščenem vzdušju, je sledila pogostitev z odličnim pecivom Rogljiček, Olga pa je nadaljevala svojo pot s srečanji s krajani na Stari Cesti in v Pristavi.


Več v Politika