Sedem »novih« imen na TŠC Trate

ŠNK Radgona s pomlajeno ekipo za obstanek

Prlekija-on.net, sreda, 20. februar 2019 ob 17:51
Alen Katan

Alen Katan

Potem ko je bil končan prestopni rok za nogometaše v tretjih slovenskih ligah, so jasni obrisi ekipe ŠNK Radgona, ki jo od 9. marca naprej čaka izjemno težka naloga v boju za morebitni obstanek med tretjeligaši. Tako bodo v pomladni sezoni radgonsko nogometno čast branili večinoma mladi domači igralci, ki so željni dokazovanja. Pred začetkom priprav za novo sezono je kar nekaj igralcev zapustilo TŠC Trate in si poiskalo nove klube, tako pri ŠNK Radgona prihaja do nujne menjave generacije. Prvo moštvo bo namreč okrepilo kar nekaj domačih igralcev in mladinske selekcije U-19.

Priložnosti in dokazovanja v višjem članskem rangu tekmovanja so tako dobili: Žan Klemenčič, Jaša Zupančič, Rok Vohar, kot defenzivni igralci ter ofenzivci Vid Benjamin Krajnc, Jure Šadl in še mlajši Alen Katan. Po odhodu prejšnjega prvega vratarja pa je v klub prišel Petar Božek iz Hrvaške. Po imenih sodeč je radgonski trtetjeligaš več izgubil kot pridobil, a kot poudarjajo odgovorni v klubu, zlasti trener Jože Sečkar, je boljše imeti igralce, ki se želijo boriti za klubske barve, kot "zvezde", ki ponavadi v ekipo vnašajo razdor... 

"Naš modro beli dres je po koncu jesenskega dela prvenstva zamenjalo z drugo klubsko barvo sedem fantov, in sicer: Dragan Topić, Borut Uhan, Aleš Lebar, Kristjan Kolarič, Luka Madon, Aleksander Nedižavec in Tjan Pučko. Želimo jim obilo uspeha v novih sredinah", je povedal Benjamin Krajnc, predsednik in zakoniti zastopnik ŠNK Radgona.



Več v Šport