V požaru v stanovanju za 20 tisoč evrov škode

Obravnavanih je bilo še šest požarov v naravnem okolju

Prlekija-on.net, petek, 1. marec 2019 ob 07:46
Požar

Požar

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, sedem požarov in štiri povoženja divjadi.

S področja kriminalitete sta bili na območju Murske Sobote obravnavani dve tatvini lesa, dve grožnji, goljufija pri nakupu in povzročitev splošne nevarnosti. Na območju Lendave obravnavano nasilje v družini.

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 13.43 uri so bili obveščeni o požaru v stanovanju v stanovanjskem bloku v Murski Soboti. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za 20.000 EVR materialne škode. Stanovalka je utrpela lahko telesno poškodbo.

Obravnavanih je bilo še šest požarov v naravnem okolju. Policisti opozarjajo, da je razglašena velika požarna ogroženost na območju celotne države zaradi česar je prepovedano kurjenje v naravnem okolju.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Moškemu ni bilo pomoči

Utonil 20-letni moški

torek, 18. junij 2024 ob 21:50
Moški se je porezal po roki

V Kuršincih obravnavali nesrečo pri delu

torek, 18. junij 2024 ob 07:26