Flisar zaradi incidenta noč preživel na policijski postaji

Vrhunski športnik Filip Flisar je na pustnem rajanju na Ptuju poskrbel za incident, na katerega ne more biti ponosen

Prlekija-on.net, nedelja, 3. marec 2019 ob 19:57
Flisarja so pridržali ter odpeljali na policijsko postajo

Flisarja so pridržali ter odpeljali na policijsko postajo

Filip Flisar, slovenski smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros in eden izmed najbolj prepoznavnih vrhunskih športnikov pri nas, je na pustovanju na Ptuju poskrbel za incident, ko se je pijan najprej znesel nad reklamni pano nato pa še nad policijskim vozilom in razbil vetrobransko steklo.

Ker Flisarja nato policisti niso uspeli umiriti, so ga pridržali ter odpeljali na policijsko postajo, so poročali v oddaji 24ur na POP TV. Incident se je zgodil v noči na soboto, na parkirišču pred prireditvenim prostorom na Ptuju, kjer je bil Flisar z družbo na pustovanju. Flisar je za 24ur med drugim povedal: "Notri so bila neka trenja, potem sem prišel ven, nekako mi je pač izbruhnilo." Flisar se je ob tem znesel nad reklamnim panojem, nato pa je razbil še šipo policijskega vozila. Policisti so Flisarja odpeljali v pridržanje do streznitve in ga v soboto zjutraj izpustili.

Kot je pojasnil Flisar, je izgubil kontrolo saj je za njim težko leto, a da ne beži pred lastno odgovornostjo. Policistom se je še isto noč tudi opravičil, so še poroačali na 24ur.

Filip se je v ponedeljek javno opravičil.



Več v Črna kronika