Maškare žurale na največjem plesu pustnih mask

Veliki karnevalski bal v okviru Kurentovanja na Ptuju velja za največji tovrstni ples pustnih mask v Sloveniji in v tem delu Evrope

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. marec 2019 ob 22:52
Veliki karnevalski bal

Veliki karnevalski bal

V soboto je Karnevalska dvorana na Ptuju doživela pustni vrhunec z Velikim karnevalskim balom. Številni obiskovalci so se namaskirani udeležili plesa in s svojimi maskami sodelovali v izboru najboljše. Veliki karnevalski bal v okviru Kurentovanja na Ptuju velja za največji tovrstni ples pustnih mask v Sloveniji in v tem delu Evrope.

Nastopili so Joško Čagalj - Jole, Skupina Smile, Mambo Kings in DJ Timi, vrhunec večera pa je bil izbor in podelitev nagrad najlepšim maskam, ki sta jih podelila 17. princ karnevala Jakob Zekel Videmski in predsednik Kurentovanja ter generalni sekretar FECC Branko Brumen.

Veliki karnevalski bal se je nadaljeval pozno v noč, ko so se dogajanju v Karnevalski dvorani pridružile tudi mnoge druge maske.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno